Počet záznamů: 1  

Italská kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Villa, Mariagrazia - Autor
    159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-206-1690-6
      Grazia, Mario - Autor   Zanga, Luca - Autor   Rossi, Alberto - Fotograf   Čížek, Martin, - Překladatel
     italská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 375.947
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Italská kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.06.2024)C 375.947   

    Unifikovaný název Italian Cuisine. Česky
    Údaje o názvuItalská kuchařka : 100 snadných receptů / recepty Mario Grazia, Luca Zanga ; fotografie Alberto Rossi ; text Mariagrazia Villaová ; z anglického originálu Italian Cuisine: 100 easy recipes přeložil Martin Čížek
    Záhlaví-jméno Villa, Mariagrazia (Autor)
    NakladatelPraha : NV, 2017
    Fyz.popis159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-206-1690-6 Kč 349,00
    Číslo nár. bibl.cnb002977406
    PoznámkyPod názvem: Academia Barilla. Obsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Grazia, Mario (Autor)
    Zanga, Luca (Autor)
    Rossi, Alberto (Fotograf)
    Čížek, Martin, 1977- (Překladatel)
    Dal.odpovědnost Academia Barilla (Jiná role)
    Předmět.hesla italská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=131.1) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Italská kuchařka
    Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém - to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská kuchařka přináší 100 snadných receptů, které vyžadují pouze pár kvalitních surovin a špetku lásky k jídlu a vaření. Pojí se v nich odkaz předchozích generací společně s trochou poezie a inovace, takže se stávají odrazem životního stylu, který je typicky italský: slunečný, otevřený, tvůrčí a radostný. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.