Počet záznamů: 1  

Snězte tu žábu!

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tracy, Brian, 1944- - Autor
    Přepracované vydání se dvěma novými kapitolami - 135 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7554-099-7
      Grygová, Bronislava, - Překladatel
     prokrastinace  sebeřízení  řešení problémů  výkonová motivace  úspěch
     příručky
    SignaturaC 375.831
    Umístění 159.923 - Psychologie osobnosti
    Snězte tu žábu!
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.831   

    Unifikovaný název Eat that frog!. Česky
    Údaje o názvuSnězte tu žábu! : 21 skvělých rad, jak přestat s prokrastinací a udělat v co nejkratším čase co nejvíc / Brian Tracy ; z anglického originálu Eat that frog! 21 great ways to stop procrastinating and get more done in less time přeložila Bronislava Grygová
    Záhlaví-jméno Tracy, Brian, 1944- (Autor)
    Údaje o vydáníPřepracované vydání se dvěma novými kapitolami
    NakladatelOlomouc : ANAG, [2017]
    Copyright©2017
    Fyz.popis135 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7554-099-7 Kč 259,00
    Číslo nár. bibl.cnb002954742
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Grygová, Bronislava, 1959- (Překladatel)
    Předmět.hesla prokrastinace * sebeřízení * řešení problémů * výkonová motivace * úspěch
    Forma, žánr příručky
    Konspekt159.92 - Vývojová psychologie. Individuální psychologie
    MDT 159.923.5:005.962.11 , 159.923.5 , 159.947.5:159.944 , 17.024.4 , 159.955 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru159.923 - Psychologie osobnosti
    Druh dok.KNIHY
    Snězte tu žábu!
    Tato kniha z oblasti time managementu přináší zcela nový pohled na efektivní využití času pomocí 21 jednoduchých pravidel, která používají úspěšní lidé po celém světě. Přestaňte odkládat nepříjemné úkoly a získejte... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.