Počet záznamů: 1  

Stravou proti zánětu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Frej, David, 1965- - Autor
    175 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7281-520-3
     záněty  prevence onemocnění  racionální výživa  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 375.594
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Stravou proti zánětu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 09.09.2024)C 375.594   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 06.09.2024)C 375.594 a1   
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 04.09.2024)C 375.594 SV   

    Údaje o názvuStravou proti zánětu : zásady protizánětlivé stravy, vzorové jídelníčky, 135 originálních receptů / David Frej
    Záhlaví-jméno Frej, David, 1965- (Autor)
    NakladatelPraha : Eminent, 2017
    Fyz.popis175 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7281-520-3
    Číslo nár. bibl.cnb002955121
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla záněty * prevence onemocnění * racionální výživa * dietní jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 616-002 , 616-084 , 613.2 , 641.561 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Stravou proti zánětu
    Ve chvíli, kdy nás imunitní systém začne chránit proti toxinům a škodlivým látkám ve stravě, vodě nebo ovzduší, spustí se v našem těle zánět. Jako přirozený biologický proces reaguje na vnější podněty proto, abychom zůstali zdraví.Problém nastává tehdy, když v těle přetrvává a přechází do chronického stavu. Lidé pravidelně konzumují mnoho potravin, které jim nedělají dobře. Po provedení stravovacích změn a vynechání některých druhů, na které může tělo být citlivé nebo přímo alergické, zpravidla netrvá dlouho a začnou se cítit lépe. Tuto knihu autor připravoval na základě praktických zkušeností a moderních vědeckých poznatků. Zahrnuje principy protizánětlivé stravy i originální a nutričně vyvážené recepty splňující zásady protizánětlivé stravy. Je návodem, který pomůže sestavit si vlastní jídelníček z potravin, které působí protizánětlivě a snižují riziko chronických nemocí. Najdete zde recepty pro všechny příležitosti, předkrmy, přílohy, saláty, polévky, hlavní jídla bezmasá i s masem a dezerty. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.