Počet záznamů: 1  

Atlas jídla celého světa

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sillani, Febe, 1966- - Ilustrátor
    Vydání první - 71 stran : barevné ilustrace ; 38 cm
    ISBN 978-80-7549-458-0
    Pikola
      Malerba, Giulia - Autor   Hofmann, Jaroslav, - Překladatel
     jídla  národní jídla  gastronomie
     obrazové publikace  publikace pro děti
    SignaturaA 770
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské vypůjčeno (do 13.05.2024)A 770 b   

    Unifikovaný název Mappe del gusto. Česky
    Údaje o názvuAtlas jídla celého světa / ilustrace Febe Sillani ; text Giulia Malerba ; z anglického překladu italského originálu Mappe del gusto ... přeložil Jaroslav Hofmann
    Záhlaví-jméno Sillani, Febe, 1966- (Ilustrátor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia, 2017
    Fyz.popis71 stran : barevné ilustrace ; 38 cm
    ISBN978-80-7549-458-0
    Číslo nár. bibl.cnb002904553
    Edice Pikola (Euromedia Group)
    Poznámky k uživatelskému určeníPro děti od 7 let
    Dal.odpovědnost Malerba, Giulia (Autor)
    Hofmann, Jaroslav, 1961- (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla - země světa * národní jídla - země světa * gastronomie - země světa
    Forma, žánr obrazové publikace * publikace pro děti
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 641.55 , 641.568 , 641/642 , (100) , (084.11) , (0.053.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Tato velkoformátová kniha se stane pro čtenáře ve věku 7 – 11 let průvodcem po gastronomické kultuře celého světa od Jižní Ameriky po Evropu, od Blízkého východu po Austrálii… Ilustrace Febe Sillaniové, doprovázené krátkými texty, ztvárňují gastronomickou identitu každé geografické oblasti, odhalují rozmanitost jídel, receptů a kulinárních lahůdek a způsoby zpracování nejtypičtějších surovin. Texty také seznamují se zajímavostmi o původu potravin, s příběhy z objevitelských cest, kdy byly potraviny na lodích převáženy přes oceán, a ukazují, jak lidé po celém světě oslavují jídlo různými festivaly a svátky. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.