Počet záznamů: 1
Beckett, Fiona, 1948- - Autor
1. české vyd. - [Praha] : Slovart, c2013 - 160 s. : barev. il. ; 26 cm
ISBN 978-80-7391-686-2
Jung, Richard - Fotograf
sýry sýrová jídla
populárně-naučné publikace kuchařské receptySignatura C 374.742 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu O sýrech : správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji / Fiona Beckettová ; fotografie Richard Jung Záhlaví-jméno Beckett, Fiona, 1948- (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje [Praha] : Slovart, c2013 Fyz.popis 160 s. : barev. il. ; 26 cm ISBN 978-80-7391-686-2 Číslo nár. bibl. cnb002445330 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky Originál Cheese course Dal.odpovědnost Jung, Richard (Fotograf)
Předmět.hesla sýry * sýrová jídla Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.3 , 641.55:637.3 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1