Počet záznamů: 1  

Jde o vaši stravu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Alix, Jean-Claude, 1951- - Autor
    Vydání první - 149 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7424-104-8
    Zdraví
      Hrušová, Doris, - Překladatel
     racionální výživa  dietoterapie  fytoterapie  veganská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 374.948
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jde o vaši stravu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 374.948   

    Unifikovaný název Es geht um Ihre Nahrung. Česky
    Údaje o názvuJde o vaši stravu : nejlepší lékař je kuchař / Jean-Claude Alix ; z německého originálu Es geht um Ihre Nahrung ... přeložila Doris Hrušová
    Záhlaví-jméno Alix, Jean-Claude, 1951- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelLiberec : Dialog, knižní velkoobchod a nakladatelství, 2017
    Fyz.popis149 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7424-104-8
    Číslo nár. bibl.cnb002940780
    Edice Zdraví (Dialog)
    Dal.odpovědnost Hrušová, Doris, 1943- (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa * dietoterapie * fytoterapie * veganská jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.2 , 615.874.2 , 615.89:633.88 , 641.56-056.84:613.26 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Jde o vaši stravu
    Přírodní léčitel radí, jak si zajistit dlouhý a zdravý život veganským stravováním. Kuchařské recepty.Vyloučení živočišných bílkovin a průmyslově vyráběných potravin ze stravy. Základní stravovací plán. Přehled koření pro každodenní používání. Bylinné prostředky na podporu zažívacích procesů. Stravování malých dětí. Recepty. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.