Počet záznamů: 1  

Rychlé večeře

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schinharl, Cornelia - Autor
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7236-934-8
    Jak na to
      Schütz, Anke, - Překladatel   Habartová, Hana - Překladatel
     rychlá jídla  večeře
     kuchařské recepty
    SignaturaC 374.425
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rychlé večeře
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 374.425   

    Unifikovaný název Express Abendessen. Česky
    Údaje o názvuRychlé večeře / autorka: Cornelia Schinharl ; fotografie: Anke Schütz
    Záhlaví-jméno Schinharl, Cornelia (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Jan Vašut, 2017
    Fyz.popis62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7236-934-8 Kč 149.00
    Číslo nár. bibl.cnb002944742
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyObálkový podnázev: bleskové rande na talíři. Z němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Schütz, Anke, 1963- (Překladatel)
    Habartová, Hana (Překladatel)
    Předmět.hesla rychlá jídla * večeře
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 642.16 , 641.552 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Rychlé večeře
    Recepty v této knize jsou hotové a připravené k servírování za méně než 30 minut nebo jsou za tuto dobu připravené a pak se již samy bez dalších starostí pečou v troubě.To je základní předpoklad pro to, aby si všichni pochutnali a nepřekvapila vás ani nečekaná návštěva. Použijete-li ty správné suroviny a dobré kuchyňské pomocníky, během chvilky si pochutnáte na lehkých salátech, různých těstovinách, ale i na dobrém mase a rybách, křupavé pizze nebo šťavnaté omeletě. Abyste měli jídlo uvařené opravdu rychle, najdete zde i pár nejlepších triků a tipů, jak ušetřit ještě trochu času během přípravy i vaření. Často jsou to totiž maličkosti, které z "normální" večeře udělají tu rychlou. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.