Počet záznamů: 1  

Domácí uzení masa na grilu i v udírně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fleischman, Will - Autor
    Vydání první - 191 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-7549-077-3
    Esence
      Palowská, Květa - Překladatel
     maso  uzení  udírny  masitá jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 373.986
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Domácí uzení masa na grilu i v udírně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 20.05.2024)C 373.986   

    Unifikovaný název Smoking meat. Česky
    Údaje o názvuDomácí uzení masa na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská
    Záhlaví-jméno Fleischman, Will (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia, 2017
    Fyz.popis191 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-7549-077-3 Kč 349,00
    Číslo nár. bibl.cnb002811097
    Edice Esence (Euromedia Group)
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Palowská, Květa (Překladatel)
    Předmět.hesla maso * uzení * udírny * masitá jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.5 , 664.8.035.3 , 637.523.38 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Domácí uzení masa na grilu i v udírně
    Fotografická kniha receptů na domácí uzení masa hovězího, jehněčího, vepřového, drůbeže, zvěřiny a dalších specialit. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.