Počet záznamů: 1
Fleischman, Will - Autor
Vydání první - 191 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-7549-077-3
Esence
Palowská, Květa - Překladatel
maso uzení udírny masitá jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 373.986 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Smoking meat. Česky Údaje o názvu Domácí uzení masa na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská Záhlaví-jméno Fleischman, Will (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Euromedia, 2017 Fyz.popis 191 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-7549-077-3 Kč 349,00 Číslo nár. bibl. cnb002811097 Edice Esence (Euromedia Group) Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Palowská, Květa (Překladatel)
Předmět.hesla maso * uzení * udírny * masitá jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5 , 664.8.035.3 , 637.523.38 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Fotografická kniha receptů na domácí uzení masa hovězího, jehněčího, vepřového, drůbeže, zvěřiny a dalších specialit. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1