Počet záznamů: 1  

Stravování v závodních jídelnách

  1. kniha

    kniha


     Sommer, Petr - Editor
    1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8°
      Klimentová, Maryna, - Editor
     společné stravování  stravovací zařízení  hygiena stravovacích služeb
     příručky
    SignaturaC 29.294
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 29.294   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuStravování v závodních jídelnách : učební a provozní pomůcka pro zaměstnance závodních jídelen a pro všechny pracovníky v závodním stravování / Za red. Petra Sommera a Maryny Klimentové vyprac. Jiřina Jarešová, Maryna Klimentová, Jaroslava Kvášová, Anton Nestával, Petr Sommer a Božena Šmoková ; Zdravotnické úv. stati vyprac. Josef Mašek, Karel Halačka ; Snímky: Eva Kašparová
    Záhlaví-jméno Sommer, Petr (Editor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Práce, 1955
    Fyz.popis342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000720196
    Poznámky5300 výt.. Seznam norem
    Dal.odpovědnost Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Editor)
    Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * hygiena stravovacích služeb
    Forma, žánr příručky
    Konspekt640.4 - Hotelnictví. Stravování
    MDT 613/614:640.4/.5 , 640.4/.5 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Jednotlivé kapitoly knihy podávají přehled zdravotnických zásad výživy a společného stravování, seznamují se základními technologickými postupy při kuchařské úpravě potravin a pojednávají o uchovávání hotových pokrmů ve výdeji. Základní část příručky tvoří ukázky jídelních sestav a jídelních lístků a dále normy pro výrobu běžných pokrmů, doplněné cenami jednotlivých potravin a údaji o výživné hodnotě jedné porce hotového pokrmu.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.