Počet záznamů: 1  

Svádění a láskominky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sivec, Tara - Autor
    První vydání - 247 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-204-4174-4
      Montorio Doležalová, Jana - Překladatel
     americké romány
    SignaturaC 379.034
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 379.034 a   

    Unifikovaný název Seductions and snacks. Česky
    Údaje o názvuSvádění a láskominky / Tara Sivecová ; přeložila Jana Montorio Doležalová
    Variantní názvyObálkový podnázev: Románek máčený v čokoládě
    Záhlaví-jméno Sivec, Tara (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Mladá fronta, 2017
    Fyz.popis247 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-204-4174-4
    Číslo nár. bibl.cnb002881135
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Montorio Doležalová, Jana (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , (0:82-31)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Svobodné mamince Claire je něco přes dvacet, a aby si vydělala na rozjetí vlastního podniku a svému hubatému, přesto neuvěřitelně rozkošnému (když spí) dítěti zařídila lepší život, pomáhá své nejlepší kamarádce prodávat erotické pomůcky.Když se v baru v jejím rodném městě objeví Carter, s nímž kdysi strávila noc, která navždycky změnila její život, a nepamatuje si z ní nic než jedinečnou čokoládovou vůni, Claire se postará o to, aby na ni tentokrát nezapomněl.Carterův šok z toho, že má čtyřletého syna, je sice velký, stejně jako Claiřin strach, že Carter kvůli jejím striím a téměř nulovým postelovým zkušenostem vezme nohy na ramena, přesto se oba pokusí udělat vše proto, aby dosáhli šťastného konce.Varování: obsahuje barvité líčení postelových radovánek, spoustu expresivních slov a tolik sarkasmu, že by porazil i koně.   Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.