Počet záznamů: 1  

Zeleninová kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Klíma, Petr - Autor
    Vydání první - 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN 978-80-87049-97-6
    Jídlo jako lék
     zeleninová jídla  veganská jídla  racionální výživa
     kuchařské recepty
    SignaturaC 373.854
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Zeleninová kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 373.854   
    Na Sadech - dětské vypůjčeno (do 20.05.2024)C 373.854 b   

    Údaje o názvuZeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru / Petr Klíma
    Záhlaví-jméno Klíma, Petr (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Smart Press, 2017
    Fyz.popis204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-87049-97-6
    Číslo nár. bibl.cnb002927736
    Edice Jídlo jako lék
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla zeleninová jídla * veganská jídla * racionální výživa
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.1/.8 , 641.56-056.84:613.26 , 613.2 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Zeleninová kuchařka
    Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.