Počet záznamů: 1  

Rok ve Svatojánu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Francová, Eva, 1968- - Autor
    Vydání první - 345 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
    ISBN 978-80-267-0922-0
     léčivé rostliny  fytoterapie  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 373.858
    Umístění 615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie
    Rok ve Svatojánu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.05.2024)C 373.858   
    Rožnov k vypůjčeníC 373.858 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 373.858 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 373.858 Va   

    Údaje o názvuRok ve Svatojánu / Eva Francová
    Záhlaví-jméno Francová, Eva, 1968- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Motto, 2017
    Fyz.popis345 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
    ISBN978-80-267-0922-0
    Číslo nár. bibl.cnb002932840
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla léčivé rostliny * fytoterapie * jídla
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT 633.88 , 615.89:633.88 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie
    Druh dok.KNIHY
    Rok ve Svatojánu
    Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice. A poznáte zázračné účinky bylin, jejich použití při domácím léčení, v kuchyni a také v přívětivé domácí magii. Souzněním s přírodou, zvířaty i celou zemí získáte pocit harmonie a spokojenosti. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.