Počet záznamů: 1  

Moderní cukrové květy

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Butler, Jacqueline - Autor
    První vydání - 157 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-204-4474-5
      Kordíková, Jana - Překladatel
     zdobení cukrářských výrobků  dorty  ruční práce  květinové dekorace
     příručky  fotografické publikace
    SignaturaB 56.532
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Moderní cukrové květy
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.532   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníB 56.532 b   

    Unifikovaný název Modern sugar flowers. Česky
    Údaje o názvuModerní cukrové květy / Jacqueline Butlerová ; z anglického originálu Modern sugar flowers ... přeložila Jana Kordíková
    Část názvuCukrové květy
    Záhlaví-jméno Butler, Jacqueline (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Mladá fronta, 2017
    Fyz.popis157 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-204-4474-5
    Číslo nár. bibl.cnb002938978
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Kordíková, Jana (Překladatel)
    Předmět.hesla zdobení cukrářských výrobků * dorty * ruční práce * květinové dekorace
    Forma, žánr příručky * fotografické publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85 , 745.93 , 746 , 663.916.5 , (035) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Moderní cukrové květy
    Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi štědře dělí v knize plné úžasných fotografií, praktických rad i inspirace.Prostřednictvím více než 600 nádherných obrázků vás naučí vyrobit osmnáct stylizovaných květů z cukrové hmoty v různých fázích kvetení - například hortenzie, šeříku, různých druhů růží, levandule či orchideje, ale také poupat a listů, vše ve svěžích, moderních barvách. Prozradí také, jak tyto květy používat k tvorbě krásných kytic na svatebních a slavnostních dortech, přímo na jedno- a vícepatrových dortech, ale také na předem vyrobených vrcholcích dortů a květinových korpusech. Představí i nezbytné suroviny, postupy a nástroje, jež zaručí dobré výsledky při práci s cukrovou hmotou. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.