Počet záznamů: 1  

Oleje

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7390-614-6
    Knihy Omega
      Ferrigno, Ursula - Sestavovatel, kompilátor   Pickford, Louise, - Sestavovatel, kompilátor   Baldwin, Jan - Fotograf   Lebedová, Sára - Překladatel
     jídla  dresinky  marinády  rostlinné oleje
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 373.613
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Oleje
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 373.613   

    Záhlaví-název Oils. Česky
    Údaje o názvuOleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády / recepty sestavily Ursula Ferrigno a Louise Pickford ; fotografie pořídil Jan Baldwin ; přeložila Sára Lebedová
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2017
    Fyz.popis64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7390-614-6
    Číslo nár. bibl.cnb002929387
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Ferrigno, Ursula (Sestavovatel, kompilátor)
    Pickford, Louise, 1964- (Sestavovatel, kompilátor)
    Baldwin, Jan (Fotograf)
    Lebedová, Sára (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * dresinky * marinády * rostlinné oleje
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.88 , 641.88:637.5.035 , 664.34 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Oleje
    Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.