Počet záznamů: 1
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7390-614-6
Knihy Omega
Ferrigno, Ursula - Sestavovatel, kompilátor Pickford, Louise, - Sestavovatel, kompilátor Baldwin, Jan - Fotograf Lebedová, Sára - Překladatel
jídla dresinky marinády rostlinné oleje
příručky kuchařské receptySignatura C 373.613 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Záhlaví-název Oils. Česky Údaje o názvu Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády / recepty sestavily Ursula Ferrigno a Louise Pickford ; fotografie pořídil Jan Baldwin ; přeložila Sára Lebedová Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 Fyz.popis 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7390-614-6 Číslo nár. bibl. cnb002929387 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Ferrigno, Ursula (Sestavovatel, kompilátor)
Pickford, Louise, 1964- (Sestavovatel, kompilátor)
Baldwin, Jan (Fotograf)
Lebedová, Sára (Překladatel)
Předmět.hesla jídla * dresinky * marinády * rostlinné oleje Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641.88 , 641.88:637.5.035 , 664.34 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Věcné téma karcinom hypofaryngu Odkaz viz. karcinom laryngofaryngu Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1