Počet záznamů: 1  

Vejce de luxe

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     O'Reilly, Lucy - Autor
    171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7529-313-8
      Hagger, Louise - Fotograf   Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
     vaječná jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 373.608
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vejce de luxe
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 373.608   

    Údaje o názvuVejce de luxe : více než 70 receptů na vynikající pokrmy s vejci / recepty Lucy O'Reillyová ; fotografie Louise Haggerová
    Záhlaví-jméno O'Reilly, Lucy (Autor)
    NakladatelPraha : Slovart, [2017]
    Copyright©2017
    Fyz.popis171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7529-313-8
    Číslo nár. bibl.cnb002928567
    PoznámkyPřeklad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Hagger, Louise (Fotograf)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla vaječná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.4 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Vejce de luxe
    Kuchařka nabízí více než 70 receptů na celý den a z celého světa, u kterých je podstatnou surovinou vejce.Vejce se dnes považuje za superpotravinu - chutnou, výživnou, dostupnou a s bonusem balení v přírodním obalu. Jeho neutrální chuť poslouží jako ideální pozadí pro celou paletu přísad, jak slaných, tak i sladkých. Připravte si třeba čínská čajová vejce, mexickou quesadillu, francouzský lyonský salát, řeckou polévku avgolemono, skotská smažená vejce, známé kedgeree i méně známou šukšaku nebo slavný dezert eton mess a citronový lemon curd... Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.