Počet záznamů: 1
Raynaud, Jean Michel, 1966- - Autor
Vydání první - 271 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-7549-074-2
Esence
Rákosníková, Jitka - Překladatel
pečivo francouzská jídla
kuchařské receptySignatura B 56.500 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Unifikovaný název French baker. Česky Údaje o názvu Vůně francouzského pečení / Jean Michel Raynaud ; z anglického originálu The French baker ... přeložila Jitka Rákosníková Záhlaví-jméno Raynaud, Jean Michel, 1966- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Euromedia, 2017 Fyz.popis 271 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-7549-074-2 Kč 499,00 Číslo nár. bibl. cnb002811095 Edice Esence (Euromedia Group) Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky Dal.odpovědnost Rákosníková, Jitka (Překladatel)
Předmět.hesla pečivo - Francie * francouzská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 664.6 , 641.568(44) , (44) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče. Vydejte se na cestu unikátní kulinární tradicí a vychutnejte si v pohodlí domova to nejlepší, co vám francouzské pečení může nabídnout. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1