Počet záznamů: 1  

Drying and Dehydration of Foods

  1. kniha

    kniha


     Von Loesecke, Harry Willard, 1898-1958 - Autor
    2nd ed. - 300 stran
     sušení potravin
     příručky
    SignaturaC 30.927
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 30.927   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDrying and Dehydration of Foods / by Harry W. von Loesecke
    Záhlaví-jméno Von Loesecke, Harry Willard, 1898-1958 (Autor)
    Údaje o vydání2nd ed.
    NakladatelNew York : Reinhold Publishing Corp., 1955
    Fyz.popis300 stran
    Předmět.hesla sušení potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.447 , (035)
    Země vyd.Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.