Počet záznamů: 1  

Poslední pramen

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ekman, Kerstin, 1933- - Autor
    Vydání první - 466 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-243-7202-0
      Bojanovský, Jaroslav, - Překladatel
     švédské romány
    SignaturaC 373.075
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory nedostupnýC 373.075 ČD   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 373.075 a   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 373.075 SV   

    Unifikovaný název Sista rompan. Česky
    Údaje o názvuPoslední pramen / Kerstin Ekmanová ; překlad Jaroslav Bojanovský
    Záhlaví-jméno Ekman, Kerstin, 1933- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelBrno : MOBA, 2016
    Fyz.popis466 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-243-7202-0
    Číslo nár. bibl.cnb002860312
    PoznámkyPřeloženo ze švédštiny. Druhá část volné trilogie Vlčí kůže
    Dal.odpovědnost Bojanovský, Jaroslav, 1966- (Překladatel)
    Předchází Ekman, Kerstin. Vlčí kůže
    Následuje Ekman, Kerstin. Stírací losy
    Forma, žánr švédské romány
    Konspekt821.11 - Germánské literatury
    MDT 821.113.6-31 , (0:82-31)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (2) - KNIHY
    Předchází Ekman, Kerstin Vlčí kůže
    Následuje Ekman, Kerstin Stírací losy
    Ve světě zuří válka. Nevyhýbá se ani obyvatelům vesnice Černá Voda, ležící v drsném a chladném prostředí severských hor. A právě Černá Voda je místem, kde se prolínají osudy hlavních hrdinů románu. Mladé ženy Myrten, odjíždějící do Stockholmu s tajemstvím, o němž neví ani její nejbližší. Kristin, Myrteniny milované nevlastní sestry, které uštědřila válka krutou ránu, přesto nadále zůstává silnou osobností. Do vesnice přijíždí i charizmatický malíř Elis, pro místní obyvatele zůstává však záhadou. Kdo ve skutečnosti je tento tajemný cizinec? A podaří se mu i nadále skrývat svou minulost? Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.