Počet záznamů: 1
Konservování potravin v domácnostech
Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1958 - 235 s. : il. ; 8°
Rostlinná výroba
konzervování potravin
příručkySignatura C 30.320 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Konservování potravin v domácnostech / Jaroslav Balaštík Záhlaví-jméno Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1958 (Brázda) Fyz.popis 235 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000512828 Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Poznámky 25000 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Věcný rejstřík Předmět.hesla konzervování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4 , 664.8/.9 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Konzervování ovoce, zeleniny, hub, masa a vajíček, recepty a osvědčené návody, vyzkoušené v praxi. Přípravy před konzervováním, jednotlivé konzervační metody, skladování. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1