Počet záznamů: 1
Novoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov
kniha
Heiss, Rudolf - Autor
Moskva : Piščepromizdat, 1957 - 246 s. : il.
konzervování ovoce konzervování zeleniny konzervování potravin
příručkySignatura C 30.198 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Novoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov / R. CHEJS Záhlaví-jméno Heiss, Rudolf (Autor) Vyd.údaje Moskva : Piščepromizdat, 1957 Fyz.popis 246 s. : il. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Originál Fortschritte in der Technologie des Konservierens von Gemüse und Obst Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.8/.9 , 664.83/.84 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035) , 664.8 Země vyd. Rusko Jazyk dok. ruština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1