Počet záznamů: 1  

Máte stále hlad?

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ludwig, David, 1957- - Autor
    Vydání první - 439 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7565-236-2
    Populárně naučná
      Kovářová, Věra, - Překladatel
     redukce tělesné hmotnosti  dietoterapie  výživa člověka  redukční diety
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 381.994
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Máte stále hlad?
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.05.2024)C 381.994   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 381.994 a   

    Unifikovaný název Always hungry?. Česky
    Údaje o názvuMáte stále hlad? / David Ludwig ; z anglického originálu Always hungry? ... přeložila Věra Kovářová
    Záhlaví-jméno Ludwig, David, 1957- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Brně : Jota, 2017
    Fyz.popis439 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7565-236-2
    Číslo nár. bibl.cnb002955022
    Edice Populárně naučná
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Kovářová, Věra, 1983- (Překladatel)
    Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * dietoterapie * výživa člověka * redukční diety
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT 615.874.24 , 615.874.2 , 613.2 , 57.017.7 , 613.24 , 641.56-046.22 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    Máte stále hlad?
    Expert a „válečník proti obezitě“ přepisuje pravidla hubnutí, diet a zdraví.   Zapomeňte na vše, co jste se učili o držení diet. Známý endokrinolog dr. David Ludwig vysvětluje v knize Máte stále hlad?, proč tradiční diety nefungují, a ukazuje nový radikální plán, který vám pomůže zhubnout bez hladovění, zlepšit zdraví a cítit se báječně. Více než dvě desetiletí stál dr. Ludwig v čele výzkumu kontroly hmotnosti. Jeho průkopnické studie ukazují, že naše tukové buňky nerostou v důsledku přejídání. Je to přesně naopak – tukové buňky byly naprogramovány k růstu, což nás vede k tomu, abychom se přejídali. O tom, kolik kil přiberete, nebo ztratíte, tedy rozhodují tukové buňky. Nízkotučné diety pracují proti vám, protože tukové buňky hromadí více kalorií pro sebe a jen málo jich ponechávají pro zbytek těla. Tento „hladový tuk“ rozjíždí nebezpečný řetězec reakcí, které způsobují, že se cítíte nevyrovnaně a vyhladověle a váš metabolismus se zpomaluje. Když ale kalorie omezíte, situaci ještě zhoršíte, protože vyvstane boj mezi vaší myslí a metabolismem. Takže nakonec přiberete, i když jste chtěli zhubnout.   Kniha Máte stále hlad? odmítá všechny nízkokalorické diety a nabízí třífázový program, který kalorie nechává stranou a cílí přímo na tukové buňky. Recepty a jídelní plány zahrnují výborné pokrmy s vysokým obsahem tuku (jako jsou ořechy, ořechová másla, mléčné výrobky s vysokým obsahem tuku, avokádo, tmavá čokoláda), chutné bílkoviny a přírodní sacharidy. A výsledek? Tukové buňky uvolňují nadbytečné kalorie a vy ztrácíte kilogramy a centimetry, a to bez hladovění a vnitřního boje.     ***   David S. Ludwig, MD, PhD, je praktikující endokrinolog, badatel a profesor na Harvardu. Řídí rovněž New Balance Foundation Obesity Prevention Center v bostonské dětské nemocnici. Jeho výzkum se zaměřuje na to, jak strava ovlivňuje hormony, metabolismus, tělesnou hmotnost a duševní pohodu. Magazín Time ho nazval „bojovníkem proti obezitě“, a to kvůli jeho veřejným aktivitám za lepší stravování. Často se objevuje také v médiích. Publikoval přes 150 vědeckých článků a je autorem několika knih. Dr. Ludwig žije v Brookline v Massachusetts se svou ženou Dawn a dvěma dětmi. O víkendech rád za pěkného počasí jezdí na kole podél řeky Charles. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.