Počet záznamů: 1  

Polévkový detox

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Blatteis, Angela - Autor
    První vydání - 276 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7462-978-5
      Vella, Vivienne - Autor   Holtzman, Rachel - Autor   Milosavljevic, Nada - Autor úvodu atd.   Vachudová, Anna - Překladatel
     detoxikační diety  detoxikace organismu  polévky
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 372.868
    Umístění 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    Polévkový detox
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.868   

    Uniform title Soup cleanse. Česky
    Title statementPolévkový detox : detoxikace pomocí polévek / Angela Blatteisová, Vivienne Vellaová a Rachel Holtzmanová ; předmluva Nada Milosavljevicová ; z anglického originálu The soup cleanse ... přeložila Anna Vachudová
    Main entry-name Blatteis, Angela (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationBrno : Jota, 2017
    Phys.des.276 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7462-978-5
    National bibl. num.cnb002905185
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Vella, Vivienne (Author)
    Holtzman, Rachel (Author)
    Milosavljevic, Nada (Author of introduction)
    Vachudová, Anna (Translator)
    Subj. Headings detoxikační diety * detoxikace organismu * polévky
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.561 , 615.874.2 , 615.8:615.279 , 641.827 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    Document kindBOOKS
    Polévkový detox
    Detoxikace organismu pomocí zdravých polévek, pokyny a kuchařské recepty.Konzumace polévek jako způsob ke zmírnění občasných i chronických zdravotních potíží, zbavení se nadváhy, únavy, bolestí kloubů, snížení stresu, zlepšení paměti ap. Vhodné a nevhodné potraviny. Detoxikační program, jídelníčky, pokyny. Recepty. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.