Počet záznamů: 1  

Sklizeň a zpracování ovoce


  1.  Kác, Václav, 1897-1975 - Autor
    1. vyd. - Praha : Nakladatelství Československé akdemie věd, 1958 - 207, [7] s. ; 8°
    Ovocnická edice ; Československá akademie věd. Sekce biologicko-lékařská
     ovoce  sklizeň zemědělských plodin
     příručky
    SignaturaC 31.951
    Umístění
    Sklizeň a zpracování ovoce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 31.951   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSklizeň a zpracování ovoce / [Autor:] Václav Kác
    Záhlaví-jméno Kác, Václav, 1897-1975 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Nakladatelství Československé akdemie věd, 1958 (Orbis 3)
    Fyz.popis207, [7] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000683927
    Edice/vedl.záhl. Československá akademie věd. Práce. Sekce biologicko-lékařská
    Edice Ovocnická edice ; 8
    Poznámky6250 výt.. Bibliogr.. Věcný rejstřík. S il. a grafy v textu
    Předmět.hesla ovoce * sklizeň zemědělských plodin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt634 - Ovocnářství
    MDT 631.55 , (035) , 634.1/.8.076
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Sklizeň a zpracování ovoce
    Odborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů. Zdroj anotace: Národní Knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.