Počet záznamů: 1  

Sklizeň a zpracování ovoce


  1.  Kác, Václav, 1897-1975 - Author
    1. vyd. - Praha : Nakladatelství Československé akdemie věd, 1958 - 207, [7] s. ; 8°
    Ovocnická edice ; Československá akademie věd. Sekce biologicko-lékařská
     ovoce  sklizeň zemědělských plodin
     příručky
    Call numberC 31.951
    Umístění
    Sklizeň a zpracování ovoce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 31.951   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementSklizeň a zpracování ovoce / [Autor:] Václav Kác
    Main entry-name Kác, Václav, 1897-1975 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Nakladatelství Československé akdemie věd, 1958 (Orbis 3)
    Phys.des.207, [7] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000683927
    Ser.statement/add.entry Československá akademie věd. Práce. Sekce biologicko-lékařská
    Edition Ovocnická edice ; 8
    Note6250 výt.. Bibliogr.. Věcný rejstřík. S il. a grafy v textu
    Subj. Headings ovoce * sklizeň zemědělských plodin
    Form, Genre příručky
    Conspect634 - Ovocnářství
    UDC 631.55 , (035) , 634.1/.8.076
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Sklizeň a zpracování ovoce
    Odborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů. Zdroj anotace: Národní Knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.