Počet záznamů: 1  

Aktivní látky mikrořas ve výživě

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kopecký, Jiří - Autor
    Vydání 1. - 23 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    Věda kolem nás. Výzvy a otázky,
      Lhotský, Richard, - Autor   Paichlová, Jindřiška - Autor
     řasy  mikroorganismy  fotosyntéza  biotechnologie  pěstování užitkových rostlin  biomasa
     informační publikace
    SignaturaC 372.078
    Umístění 578/579 - Virologie. Mikrobiologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 372.078   

    Údaje o názvuAktivní látky mikrořas ve výživě / Jiří Kopecký, Richard Lhotský, Jindřiška Paichlová
    Záhlaví-jméno Kopecký, Jiří (Autor)
    Údaje o vydáníVydání 1.
    NakladatelPraha : Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., 2017
    Fyz.popis23 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb002893794
    Edice Věda kolem nás. Výzvy a otázky ; 59
    PoznámkyNázev z obálky. Pod názvem: Akademie věd České republiky, MBÚ
    Dal.odpovědnost Lhotský, Richard, 1966- (Autor)
    Paichlová, Jindřiška (Autor)
    Dal.odpovědnost Mikrobiologický ústav (Akademie věd ČR) (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla řasy * mikroorganismy * fotosyntéza * biotechnologie * pěstování užitkových rostlin * biomasa
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    MDT 582.26/.27 , 578/579 , 581.132 , 60 , 633/635 , 574.4/.5-026.15 , 620.95 , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru578/579 - Virologie. Mikrobiologie
    Druh dok.KNIHY
    Mikroskopické řasy a sinice nacházejí stále větší uplatnění ve výživě, ale i v krmivářství. Tato publikace přináší ucelený přehled o účinných látkách mikrořas i o působení řasové biomasy jako celku. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.