Počet záznamů: 1  

Encyklopedie zelinářství

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Podešva, Jaroslav, 1914-2006 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1959 - 615, [1] s. : fot., obr., grafy ; 8°
    Učebnice (Státní zemědělské nakladatelství)
     zelenina  zelinářství  pěstování zahradních rostlin
     příručky
    SignaturaC 33.436/2
    Umístění
    Encyklopedie zelinářství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 33.436/2   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 33.436/2 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuEncyklopedie zelinářství : učební příručka pro zahradnický směr agronomických fak. a pom. kniha pro agronomické fakulty. 2. sv., Část speciální / Jaroslav Podešva a kol.
    Část názvuČást speciální
    Záhlaví-jméno Podešva, Jaroslav, 1914-2006 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1959 (Mír 4)
    Fyz.popis615, [1] s. : fot., obr., grafy ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000684079
    Edice Učebnice (Státní zemědělské nakladatelství)
    PoznámkyČes.-slov. slovníček. 3000 výt.. Vyd. ČSAZV. Rus. a něm. souhrn
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchJmenný a věcný rejstřík. Rejstřík lat. názvů. Přehledy literatury. Bibliografie
    Dal.odpovědnost Československá akademie zemědělská (1924-1952)
    Předmět.hesla zelenina * zelinářství * pěstování zahradních rostlin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt635 - Zahrádkářství
    MDT 633/635.04 , 635.1/.8 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Encyklopedie zelinářství
    Systematický popis jednotlivých - i méně známých - zeleninových plodin s údaji o obsahových látkách s pěstitelskými pokyny, seznamy odrůd a pokyny k úchově. U každé čeledi je uveden přehled chorob a škůdců i se způsoby ochrany preventivní i akutní. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.