Počet záznamů: 1  

Crème brûlée a panna cotta

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sander, Jette - Autor
    Vydání první - 126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-249-2976-7
      Kaczmarczyk, Iris - Fotograf   Rada, Rudolf - Překladatel
     předkrmy  dezerty
     kuchařské recepty
    SignaturaB 56.320
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Crème brûlée a panna cotta
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.320   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 56.320 a   

    Unifikovaný název Crème brulée & Panna cotta. Česky
    Údaje o názvuCrème brûlée a panna cotta : svěží i hřejivé / Jette Sanderová ; fotografie Iris Kaczmarczyková ; z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada
    Záhlaví-jméno Sander, Jette (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Ikar, 2016
    Fyz.popis126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-249-2976-7
    Číslo nár. bibl.cnb002735687
    Dal.odpovědnost Kaczmarczyk, Iris (Fotograf)
    Rada, Rudolf (Překladatel)
    Předmět.hesla předkrmy * dezerty
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.822 , 641.85 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Crème brûlée a panna cotta
    Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.