Počet záznamů: 1  

Jak chutná dolce vita

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Galasso, Eleonora - Autor
    304 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-7529-291-9
      Loftus, David - Fotograf   Moravcová, Stanislava, - Překladatel
     gastronomie  italská jídla
     Řím (Itálie)
     črty  kuchařské recepty  fotografické publikace
    SignaturaC 372.053
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Jak chutná dolce vita
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.053   

    Unifikovaný název As the Romans do. Česky
    Údaje o názvuJak chutná dolce vita : klasické i moderní recepty z Říma / Eleonora Galassová ; fotografie David Loftus
    Záhlaví-jméno Galasso, Eleonora (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Slovart, [2017]
    Copyright©2017
    Fyz.popis304 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-7529-291-9
    Číslo nár. bibl.cnb002885735
    PoznámkyPřeklad z angličtiny Stanislava Moravcová. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Loftus, David (Fotograf)
    Moravcová, Stanislava, 1976- (Překladatel)
    Předmět.hesla gastronomie - Itálie * italská jídla * Řím (Itálie)
    Forma, žánr črty * kuchařské recepty * fotografické publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.568(450) , (450) , (0:82-4) , (083.12) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Jak chutná dolce vita
    Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města. Najdete tu recepty pro každou příležitost: od rychlých a poctivých snídaní a živých pokrmů al fresco až po improvizované, ale působivé občerstvení na party pro přátele a romantické večeře. Při listování knihou se bude opravdu těžké rozhodnout, co dřív z autentických římských jídel vyzkoušet: těstoviny zapékané s chřestem, pancettou a sýrem, mozzarellu v kočáře, dorádu v bramborové krustě, ricottovo-kokosové koule, římské pusinky s pomerančovou omáčkou, saltimboccu po římsku, dušeného králíka s hroznovým vínem a olivami. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.