Počet záznamů: 1  

Grilování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hess, Reinhardt - Autor
    České vydání první - 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-7541-072-6
      Einwanger, Klaus-Maria - Fotograf   Borecká, Jaromíra, - Překladatel
     grilovaná jídla  grilování  příprava jídel
     kuchařské recepty  rejstříky
    SignaturaC 371.838
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Grilování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 371.838 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 371.838   

    Unifikovaný název Grillen. Česky
    Údaje o názvuGrilování : 100 žhavých nápadů od burgerů po žebírka / texty a recepty: Reinhardt Hess ; fotografie: Klaus-Maria Einwanger
    Část názvu100 žhavých nápadů od burgerů po žebírka
    Variantní názvySto žhavých nápadů od burgerů po žebírka
    Záhlaví-jméno Hess, Reinhardt (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2017
    Fyz.popis160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-7541-072-6
    Číslo nár. bibl.cnb002895419
    PoznámkyZ němčiny přeložila Jaromíra Borecká. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Einwanger, Klaus-Maria (Fotograf)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Překladatel)
    Předmět.hesla grilovaná jídla * grilování * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty * rejstříky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.526.3 , 641.55 , (083.8) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Druh dok.KNIHY
    Grilování
    Každý recept zahrnuje údaje o době přípravy, energetickou hodnotu porce a často i další variaci pokrmu. Dále jsou zde uvedeny stručné informace o typech grilů, způsobu grilování a potřebných pomůckách. Obsahuje rejstřík. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.