Počet záznamů: 1  

Biochemie und Technologie der Hefe

  1. kniha

    kniha


     Bergander, Emil - Autor
    Dresden : Steinkopff, 1959 - 10, 190 s.
    Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ;
     droždí  průmyslová mikrobiologie  fermentace  biochemie  potravinářská technologie
    SignaturaC 34.253
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 34.253   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuBiochemie und Technologie der Hefe / Emil Bergander
    Záhlaví-jméno Bergander, Emil (Autor)
    Vyd.údajeDresden : Steinkopff, 1959
    Fyz.popis10, 190 s.
    Edice Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ; 59
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla droždí * průmyslová mikrobiologie * fermentace * biochemie * potravinářská technologie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663/664 , 577.1 , 66.098:577.15 , 579.66 , 663.126
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.