Počet záznamů: 1  

Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mosley, Michael, 1957- - Autor
    187 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7390-448-7
    Knihy Omega
     glykémie  hyperglykémie  dietoterapie
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 371.844
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 371.844   

    Uniform title 8-week blood sugar diet. Česky
    Title statementSnižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů / Michael Mosley ; přeložila: Petra Mančíková
    Cover TitleSnižte hladinu cukru v krvi za osm týdnů
    Main entry-name Mosley, Michael, 1957- (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2017
    Phys.des.187 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7390-448-7
    National bibl. num.cnb002895435
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z angličtiny
    Subj. Headings glykémie * hyperglykémie * dietoterapie
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 616.153.454 , 613.2.03 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů
    Jídlo s vysokým obsahem cukru a lehce stravitelnými sacharidy, které dnes často jíme, znamená nejen přibývání na váze, ale vyvolává i větší riziko diabetu 2. typu, mrtvice, demence, rakoviny a může způsobit, že po celý zbytek života budeme závislí na lécích. Více než třetina dospělých obyvatel má zvýšenou hladinu cukru v krvi a většina z nich o tom ani neví. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.