Počet záznamů: 1  

Tučné superpotraviny a oleje

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Frej, David, 1965- - Autor
    303 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7281-512-8
     tuky  cholesterol  výživa člověka  racionální výživa
     monografie
    SignaturaC 371.473
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Tučné superpotraviny a oleje
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 371.473   

    Údaje o názvuTučné superpotraviny a oleje / David Frej
    Záhlaví-jméno Frej, David, 1965- (Autor)
    NakladatelPraha : Eminent, 2016
    Fyz.popis303 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7281-512-8
    Číslo nár. bibl.cnb002877989
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla tuky - zdravotní aspekty * cholesterol * výživa člověka * racionální výživa
    Forma, žánr monografie
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 612.397 , 614 , 613.2 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Tučné superpotraviny a oleje
    Autor dokazuje, že epidemii cukrovky, obezity, nemocí srdce a dalších civilizačních nemocí způsobila propagovaná nízkotučná strava s převahou nezdravých tuků, rafinovaných rostlinných olejů a margarínů provázená nadbytkem sacharidů a rafinovaných cukrů. Přináší výsledky studií, které ukazují, že cukry spolu s nedostatkem tuků a také nízký cholesterol zkracují život a zvyšují riziko nemocí. Prvním a nejdůležitějším principem je proto zařadit do stravy více zdravých tuků v kvalitním mase, másle a vejcích. Velice důležité jsou vejce, kakao a rostlinné oleje, například lněný, sezamový, olivový nebo kokosový. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.