Počet záznamů: 1  

Kontrola jakosti mlékařských kultur a zákysů

  1. kniha

    kniha


     Mašek, Jaroslav, 1910-1981 - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1960 - 225 s., [25] s. obr. příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Teplý, Miloš, - Autor   Maxa, Věroslav - Autor
     mlékařství  management jakosti
    SignaturaC 35.003
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 35.003   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKontrola jakosti mlékařských kultur a zákysů / Jaroslav Mašek, Věroslav Maxa, Miloš Teplý
    Záhlaví-jméno Mašek, Jaroslav, 1910-1981 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1960 (Brno : Tisk 11)
    Fyz.popis225 s., [25] s. obr. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000470803
    Edice Řada potravinářské literatury
    PoznámkyZkr.. 1500 výt.. Spoluvyd. Slov. vydav. techn. lit. v Bratislavě. Pozn.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno technikům, mistrům a předním dělníkům mlékárenského průmyslu, pracovníkům v laboratořích, průmyslovým školám potravinářské chemie a fakulty potravinářské technologie VŠCHT
    Dal.odpovědnost Teplý, Miloš, 1912-1983 (Autor)
    Maxa, Věroslav (Autor)
    Předmět.hesla mlékařství * management jakosti
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 005.6 , 637.1/.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odborná publikace, která je doplňkem knihy týchž autorů "Čisté mlékařské kultury a jejich použití v mlékárenském průmyslu", podrobně popisuje kontrolní metody a testy čistých mlékařských kultur. Výklad je doprovozen četnými originálními mikrofotografiemi.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.