Počet záznamů: 1  

Některé mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Skamenová, Bedřiška, 1913- - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1960 - 94, [1] s. : [9] tb. ; 8°
    Thomayerova sbírka přednášek a rozprav z oboru lékařského ;
      Syllaba, Jiří, - Autor úvodu atd.
     diabetes mellitus  klinická endokrinologie
     studie
    SignaturaC 36.371
    Umístění
    Některé mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 36.371   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuNěkteré mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky : Klinická studie / Autor: Bedřiška Skamenová ; Předml.: Jiří Syllaba
    Záhlaví-jméno Skamenová, Bedřiška, 1913- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1960 (SČT 101)
    Fyz.popis94, [1] s. : [9] tb. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000687749
    Edice Thomayerova sbírka přednášek a rozprav z oboru lékařského (Státní zdravotnické nakladatelství) ; 400
    PoznámkyZ interní propedeutické kliniky lék. fak. hygienické KU. Přehledy lit.. S fot. v textu. 1000 výt.
    Dal.odpovědnost Syllaba, Jiří, 1902-1997 (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla diabetes mellitus * klinická endokrinologie
    Forma, žánr studie
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT 616.43/.47 , 616.379-008.64 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Některé mimopankreatické vlivy při vzniku a průběhu cukrovky
    Práce, určená jak vědeckým pracovníkům, tak i praktickým obvodním lékařům, je výsledkem 10letých zkušeností s různými endokrinními nemocemi, které hrají v etiopatogenezi nepankreatického diabetu mnohem významnější roli,nežsedřívepředpokládalo. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.