Počet záznamů: 1  

Světy na pokračování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kokeš, Radomír D., 1982- - Autor
    Vydání první - 236 stran : ilustrace (některé barevné), portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-7470-146-7
     televizní seriály  vypravěčské techniky  filmová teorie  fikce  vyprávění
     monografie
    SignaturaC 370.784
    Umístění 791 - Film. Filmové umění
    Světy na pokračování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 370.784   

    Údaje o názvuSvěty na pokračování : rozbor možností seriálového vyprávění / Radomír D. Kokeš
    Část názvuRozbor možností seriálového vyprávění
    Záhlaví-jméno Kokeš, Radomír D., 1982- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Akropolis, 2016
    Fyz.popis236 stran : ilustrace (některé barevné), portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-7470-146-7
    Číslo nár. bibl.cnb002859666
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Předmět.hesla televizní seriály * vypravěčské techniky * filmová teorie * fikce * vyprávění
    Forma, žánr monografie
    Konspekt791 - Film. Cirkus. Lidová zábava
    MDT 791.242.097 , 808.543 , 82-3 , 791.32.01 , 808.543-027.22 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru791 - Film. Filmové umění
    Druh dok.KNIHY
    Světy na pokračování
    Každý den čteme, posloucháme či sledujeme všeliká vyprávění na pokračování, která se vracejí k týmž postavám, příběhům či světům. Jak jsou vystavěna? Kterak vedou naši pozornost? Lze jim vůbec porozumět coby samostatným dílům? Odpovědi hledá filmový teoretik Radomír D. Kokeš na příkladu televizních seriálů, jež vysvětluje právě skrze jejich vnitřní uspořádání, práci s divákem a hledání jednotného přístupu k různorodým dílům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.