Počet záznamů: 1
Základy technológie mlieka a mliečnych výrobkov
kniha
Červeň, Jozef - Autor
1. vyd. - Bratislava : Slovenské vydavatel'stvo technickej literatúry, 1958 - 309 s. : il. ; 8°
Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
Prekopp, Ivan - Autor
mlékárenská technologie výroba mléčných výrobkůSignatura C 38.895 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Základy technológie mlieka a mliečnych výrobkov / [Autori:] Jozef Červeň, Ivan Prekopp Záhlaví-jméno Červeň, Jozef (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Slovenské vydavatel'stvo technickej literatúry, 1958 Fyz.popis 309 s. : il. ; 8° Edice Edícia literatúry pre potravinársky priemysel Dal.odpovědnost Prekopp, Ivan (Autor)
Předmět.hesla mlékárenská technologie * výroba mléčných výrobků Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.1/.3 Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1