Počet záznamů: 1  

Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ostrá, Petra - Autor
    Vydání první - 491 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-905902-5-0
      Rytina, Robert - Autor
    20.-21. století
     šéfkuchaři  jídla
     kuchařské recepty  medailony
    SignaturaC 370.469
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 370.469   

    Údaje o názvuNejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty / autorský tým: Petra Ostrá, Robert Rytina
    Variantní názvyNejlepší šéfkuchaři a jejich top recepty
    Záhlaví-jméno Ostrá, Petra (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : TopLife, 2016
    Fyz.popis491 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-905902-5-0
    Číslo nár. bibl.cnb002856250
    PoznámkyNázev z obálky. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Rytina, Robert (Autor)
    Předmět.hesla 20.-21. století * šéfkuchaři - Česko - 20.-21. století * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * medailony
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642-051 , 641.55 , (437.3) , (083.12) , (0:82-94)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty
    Medailony 64 šéfkuchařů, nejvýznamnějších mistrů svého oboru, působících v nejlepších restauracích v České republice a jejich oblíbené recepty ve fotografické publikaci. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.