Počet záznamů: 1  

Vaříme podle Herbáře

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Winterová, Kateřina, 1976- - Autor
    Vydání první - 219 stran ; barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7404-207-2
    Edice ČT
      Rybová, Linda, - Autor   Holý, Adam, - Fotograf
     léčivé rostliny  fytoterapie  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaB 53.883/4
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vaříme podle Herbáře
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.883/4   
    Vltava k vypůjčeníB 53.883/4 Va   

    Údaje o názvuVaříme podle Herbáře. 4 / Kateřina Winterová, Linda Rybová ; s fotografiemi Adama Holého
    Záhlaví-jméno Winterová, Kateřina, 1976- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Česká televize ve spolupráci s Virtue CS s.r.o., 2016
    Fyz.popis219 stran ; barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7404-207-2
    Edice Edice České televize
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Rybová, Linda, 1975- (Autor)
    Holý, Adam, 1974-2016 (Fotograf)
    Předmět.hesla léčivé rostliny * fytoterapie * jídla
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 633.88 , 615.89:633.88 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Vaříme podle Herbáře
    Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími cykly, proměnami v průběhu roku a užitek z jejích plodů. Je to vnímavá úcta k životu předků, k jejich dílu, důmyslu a fortelu, ale i k jejich způsobu obživy. To vše se promítá v pestré škále bezmála dvou stovek receptů, jež autorky sesbíraly z nejrůznějších zdrojů, především domácích, vyzkoušely je a předvedly naživo na televizní obrazovce. Jsou mezi nimi pokrmy z masa, zeleniny, ovoce a bylin, pečivo, nápoje, sladkosti. Skvosty lidové kuchyně, jako boží milosti, frgále, hoďbidlo, kucmoch. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.