Počet záznamů: 1  

Kuchařka ze vsi

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Škachová, Šárka, 1962- - Autor
    1. vydání - 199 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-1304-2
     jídla  česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 370.431
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Kuchařka ze vsi
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 370.431   

    Údaje o názvuKuchařka ze vsi : od gurmánka.cz : o lásce k jídlu a k životu / Šárka Škachová
    Variantní názvyKuchařka ze vsi od gurmánka.cz
    Název v tiráži: Kuchařka ze vsi od gurmanka.cz
    Záhlaví-jméno Škachová, Šárka, 1962- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelBrno : CPress, 2016
    Fyz.popis199 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-264-1304-2 Kč 299.00
    Číslo nár. bibl.cnb002866630
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla jídla * česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.568 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka ze vsi
    Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce.Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života na vesnici a činnosti v kuchyni s venkovem spojené. V knize naleznete mimo jiné recepty využívající klenoty české přírody, jako třeba pampelišková poupátka jako kapary, naložené petrklíče, omáčky z borůvek, bramboráčky s červenou řepou, ale také opravdovou klasiku, jako je jihočeská cmunda, škubánky s mákem či staročeská velikonoční nádivka. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.