Počet záznamů: 1  

Umění dobrého jídla

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hemsley, Jasmine - Autor
    319 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7529-260-5
      Hemsley, Melissa - Autor   Janišová, Hana - Překladatel   Janiš, Viktor, - Překladatel
     racionální výživa  jídla  příprava jídel
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 369.902
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Umění dobrého jídla
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 369.902   

    Unifikovaný název Art of eating well. Česky
    Údaje o názvuUmění dobrého jídla / Jasmine a Melissa Hemsleyovy ; z anglického originálu The art of eating well ... přeložili Hana a Viktor Janišovi
    Záhlaví-jméno Hemsley, Jasmine (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Slovart, [2016]
    Copyright©2016
    Fyz.popis319 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-260-5
    Číslo nár. bibl.cnb002859208
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Hemsley, Melissa (Autor)
    Janišová, Hana (Překladatel)
    Janiš, Viktor, 1974- (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa * jídla * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 641.55 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Umění dobrého jídla
    Zdraví začíná zevnitř – přispěje k tomu i to, když jíte skutečné, průmyslově nezpracované a výživné jídlo, které vám umožní vést zdravější a aktivnější život. Z knihy sester Hemsleyových pochopíte, co je pro vaše tělo dobré. A můžete pak jednoduše změnit své návyky a vybrat si jídlo, které je lahodné a zároveň vám svědčí. Autorky na základě vlastních zkušeností a deseti let studia sepsaly základní pravidla, v nichž kombinují odvěké principy stravování s moderním dietetickým výzkumem. Ze svého bohatého repertoáru vyzkoušených receptů pak vybraly jednoduché předpisy pro domácí vaření od snídaní, polévek přes maso a ryby, přílohy, zeleninová jídla, saláty, dipy a zálivky až po pečené či nepečené dezerty a nápoje. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.