Počet záznamů: 1
230 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
ISBN 978-80-87575-59-8
jídla
kuchařské receptyCall number B 60.808 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement The best of Apetit : 150 receptů testovaných redakcí a čtenáři : to nejlepší z let 2004-2016 od předkrmů po dezerty Portion of title Apetit Publication Praha : Burda Praha spol. s r.o., [2016] Copyright notice date ©2016 Phys.des. 230 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm ISBN 978-80-87575-59-8 National bibl. num. cnb002840439 Language note Český text Subj. Headings jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme vám na 150 nejoblíbenějších, vyzkoušených, doslova neprůstřelných a do posledního detailu vyladěných receptů – zkrátka těch ‚nej‘. Na 232 stranách najdete všechno od efektních předkrmů přes bleskové těstoviny, které si v redakci vaříme často k obědu, zamilovaná hlavní jídla či největší party hity až po božské dezerty nebo klasická jídla… Ať se rozhodnete vařit cokoli, s námi máte úspěch zaručený! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1