Počet záznamů: 1  

Chvála české kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vydání - 477 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; 27 cm
    ISBN 978-80-904757-1-7
      Schreiberová, Jarmila, - Editor   Schreiber, Hugo, - Editor   Dörflová, Yvetta, - Editor
    16.-21. století
     kuchařství  dějiny gastronomie  česká jídla  stolování  potraviny  výživa člověka  kuchyňské vybavení  stolní nádobí  osobnosti
     monografie  obrazové publikace
    SignaturaB 55.942
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Chvála české kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.942   

    Údaje o názvuChvála české kuchyně : tradice, jídlo, stolování, osobnosti / knihu k vydání připravili Jarmila a Hugo Schreiberovi, Yvetta Dörflová
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Perseus, 2016
    Fyz.popis477 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; 27 cm
    ISBN978-80-904757-1-7
    Číslo nár. bibl.cnb002841525
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Schreiberová, Jarmila, 1949- (Editor)
    Schreiber, Hugo, 1943- (Editor)
    Dörflová, Yvetta, 1952- (Editor)
    Předmět.hesla 16.-21. století * kuchařství - Česko * dějiny gastronomie - Česko * česká jídla * stolování - Česko * potraviny * výživa člověka * kuchyňské vybavení * stolní nádobí * osobnosti - Česko - 16.-21. století
    Forma, žánr monografie * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641/642(091) , 641.568(437.3) , 392.81 , 613.26/.29 , 613.2 , 641.5.06 , 642.72/.73 , 929-058.1 , (437.3) , (048.8) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Chvála české kuchyně
    Kniha mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.