Počet záznamů: 1
Peterson, James - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2014 - 256 s. : barev. il. ; 27 cm
ISBN 978-80-249-2396-3
jídla
kuchařské receptySignatura C 369.076 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Jednoduchá kuchyně : základní recepty pro každodenní vaření / James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová] Záhlaví-jméno Peterson, James (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2014 Fyz.popis 256 s. : barev. il. ; 27 cm ISBN 978-80-249-2396-3 Číslo nár. bibl. cnb002534876 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Originál Kitchen simple Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Základní recepty pro každodenní vaření Toužíte podávat na stůl během necelé hodiny od chvíle, co jste přistoupili ke sporáku? Vybírejte bez obav z více než 200 receptů, které jsou důkazem, že vynikající jídlo nemusí být složité ani časově náročné. Letní salát s rostbífem, gazpacho v mexickém stylu nebo ricottové ravioli nezaberou ani třicet minut, o něco déle trvá hovězí pečeně na víně, lilky s parmezánem či kachní konfit. Zvolte jednoduchost: vynalézavé možnosti pro večeře, rychlé snídaně, pohoštění na party nebo dezerty vykouzlené na poslední chvíli. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1