Počet záznamů: 1
Základní předpisy pro práci závodů veřejného stravování s komentářem
kniha
Procházka, Vladimír - Autor
2., opr. a dopln. vyd. - Praha : Vydavatelství obchodu, 1962 - 85, [6] s. ; 8°
Knižnice předpisů vnitřního obchodu ;
veřejné stravování
předpisySignatura C 41.754 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Základní předpisy pro práci závodů veřejného stravování s komentářem / Vladimír Procházka Záhlaví-jméno Procházka, Vladimír (Autor) Údaje o vydání 2., opr. a dopln. vyd. Vyd.údaje Praha : Vydavatelství obchodu, 1962 (Nový Bydžov : J) Fyz.popis 85, [6] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000613345 Edice Knižnice předpisů vnitřního obchodu ; 6 Poznámky Odkazy na lit.. 20000 výt. Předmět.hesla veřejné stravování Forma, žánr předpisy Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování MDT 640.4 , (083.1) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Dokument o rozvoji vnitřního obchodu v nejbližších letech, který je promítnutím usnesení 11. sjezdu KSČ, klade zvýšené požadavky i na závody veřejného stravování. Výběr dosavadních předpisů o jejich činnosti shrnuje autorova příručka. Druhé vydání ponechalo původní rozvrh látky, ale rozšířilo jej o nové předpisy. Je určena pracovníkům závodů, členům spotřebitelských rad, občanským kontrolorům a poslancům i funkcionářům NV.Načítání…
Počet záznamů: 1