Počet záznamů: 1  

Za rekordní výnosy bramborů

  1. kniha

    kniha


     Šmálik, Michal - Autor
    1., [čes.] vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962 - 168, [3] s. ; 8°
    Knihovnička 3. pětiletky ; Zemědělská výroba
      Kliková, Gabriela - Překladatel   Hejzlar, Zdeněk - Překladatel   Makovička, Zdeněk, - Překladatel   Franický, Otto - Autor úvodu atd.
     brambory  výnosy sklizně
    SignaturaC 41.455
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 41.455   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZa rekordní výnosy bramborů : zkušenosti z Popradského hnutí / Michal Šmálik ; ze slov. [Za rekordní úrodu zemiakov. Skúsenosti z Popradského hnutia] přel. Gabriela Kliková, Zdeněk Hejzlar, Zdeněk Makovička ; předml.: Otto Franický
    Záhlaví-jméno Šmálik, Michal (Autor)
    Údaje o vydání1., [čes.] vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962 (Mír 23)
    Fyz.popis168, [3] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000613342
    Edice Knihovnička 3. pětiletky ; 24
    Zemědělská výroba
    PoznámkyS il. a fot. v textu. 5500 výt.. Přehl. lit.
    Dal.odpovědnost Kliková, Gabriela (Překladatel)
    Hejzlar, Zdeněk (Překladatel)
    Makovička, Zdeněk, 1927- (Překladatel)
    Franický, Otto (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla brambory * výnosy sklizně
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 631.559 , 633.491
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Snaha, dosáhnout 200 q z hektaru zrodila Popradské hnutí. Podnět k němu daly stranické orgány. Hnutí, v němž významně věda slouží praxi, se brzo rozšířilo mezi řadové pracovníky. Jeho zásady a zkušenosti popularizuje Šmálikova pomůcka. Zabývá se výběrem pozemku, ošetřováním bramborů, jejich sklizní, náklady na pěstování i krmnou a výživnou hodnotou. Je určena pro řadové pracovníky JZD a státních statků, členy komplexně mechanizovaných čet, organizátory zemědělské velkovýroby i politické pracovníky.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.