Počet záznamů: 1  

Zásady dietního stravování


  1.  Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Autor
    1. vyd. - Praha : Vydav. obchodu, 1962 - 81, [1] s. ; 8°
     veřejné stravování  dietní jídla
     příručky
    SignaturaC 41.099
    Umístění
    Zásady dietního stravování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 41.099   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZásady dietního stravování : správná příprava dietních jídel a jejich podávání v závodech veřejného stravování / Přemysl Doberský
    Záhlaví-jméno Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Vydav. obchodu, 1962 (KNT)
    Fyz.popis81, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000518517
    PoznámkyPříklady jídelního lístku. 15000 výt.
    Předmět.hesla veřejné stravování * dietní jídla
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.561 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zásady dietního stravování
    Příručka pro vedoucí, provozáře a obsluhující personál závodů veřejného stravování obsahuje hlavní zásady a normy pro přípravu pokrmů pro 11 diet. Je doplněna ukázkou vhodných sestav jídelních lístků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.