Počet záznamů: 1
Zásady dietního stravování
Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Author
1. vyd. - Praha : Vydav. obchodu, 1962 - 81, [1] s. ; 8°
veřejné stravování dietní jídla
příručkyCall number C 41.099 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Zásady dietního stravování : správná příprava dietních jídel a jejich podávání v závodech veřejného stravování / Přemysl Doberský Main entry-name Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Vydav. obchodu, 1962 (KNT) Phys.des. 81, [1] s. ; 8° National bibl. num. cnb000518517 Note Příklady jídelního lístku. 15000 výt. Subj. Headings veřejné stravování * dietní jídla Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.561 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Příručka pro vedoucí, provozáře a obsluhující personál závodů veřejného stravování obsahuje hlavní zásady a normy pro přípravu pokrmů pro 11 diet. Je doplněna ukázkou vhodných sestav jídelních lístků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1