Počet záznamů: 1  

Zásady dietního stravování


  1.  Doberský, Přemysl, 1918-1983 - Author
    1. vyd. - Praha : Vydav. obchodu, 1962 - 81, [1] s. ; 8°
     veřejné stravování  dietní jídla
     příručky
    Call numberC 41.099
    Umístění
    Zásady dietního stravování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 41.099   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZásady dietního stravování : správná příprava dietních jídel a jejich podávání v závodech veřejného stravování / Přemysl Doberský
    Main entry-name Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Vydav. obchodu, 1962 (KNT)
    Phys.des.81, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000518517
    NotePříklady jídelního lístku. 15000 výt.
    Subj. Headings veřejné stravování * dietní jídla
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.561 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zásady dietního stravování
    Příručka pro vedoucí, provozáře a obsluhující personál závodů veřejného stravování obsahuje hlavní zásady a normy pro přípravu pokrmů pro 11 diet. Je doplněna ukázkou vhodných sestav jídelních lístků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.