Počet záznamů: 1
Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu
kniha
Doležálek, Jiří, 1920-1998 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 545, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
mlékárenský průmysl tukový průmysl potravinářská mikrobiologie
učebnice vysokých školSignatura C 42.985 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu : vysokošk. učeb. pro studium potravinářské technologie / Jiří Doležálek Záhlaví-jméno Doležálek, Jiří, 1920-1998 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Mír 1) Fyz.popis 545, [2] s. ; 8° ISBN Kčs 47,00 Číslo nár. bibl. cnb000690342 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1615 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla mlékárenský průmysl * tukový průmysl * potravinářská mikrobiologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 579.67 , 664.3+665.1/.3 , 637.1/.3 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Všeobecná část pojednává o mikrobiálních enzymech, biochemických změnách základních součástí mléka, způsobených mikroorganismy, mikrobiologii různých druhů mléka a mléčných výrobků, o chorobách přenášených mlékemamléčnýmivýrobkyna člověka. Do metodické části je zařazen přehled baktérií důležitých v mlékárenském a tukařském průmyslu, určování a popis baktérií, identifikační klíče, mikrobiologická kontrola kontaminačních zdrojů apod.Načítání…
Počet záznamů: 1