Počet záznamů: 1  

Nakládáme zeleninu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lorenz-Ladener, Claudia - Autor
    První vydání - 120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-5785-8
      Pomikálková, Magdaléna - Překladatel
     kvašená zelenina  fermentace  nakládání potravin
    mléčné kvašení
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 368.646
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Nakládáme zeleninu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 368.646   

    Unifikovaný název Milchsauer eingelegt. Česky
    Údaje o názvuNakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková
    Záhlaví-jméno Lorenz-Ladener, Claudia (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2016
    Fyz.popis120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-247-5785-8
    Číslo nár. bibl.cnb002812050
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Pomikálková, Magdaléna (Překladatel)
    Předmět.heslamléčné kvašení
    Předmět.hesla kvašená zelenina * fermentace * nakládání potravin
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 641.48 , 664.8/.9.035.2/.4 , 664.8.039.7:635.1/.8 , 66.098:577.15 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Druh dok.KNIHY
    Nakládáme zeleninu
    Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.